Υπηρεσιες

Εργατες Γεωργιας - Κτηνοτροφιας

Οι τομείς της γεωργίας και της κτηνοτροφίας είναι απαιτητικοί και επιβάλλεται από τους υποψήφιους εργάτες να διαθέτουν τις απαραίτητες γνώσεις και εμπειρία στον τομέα τους. Απαραίτητη προϋπόθεση για όλους τους υποψήφιους είναι επίσης να επιδεικνύουν θέληση για δουλειά και να σέβονται τον εργοδότη τους.

Οι εργάτες γεωργίας εκτελούν διαφόρων ειδών αγροτικές εργασίες σε αγροκτήματα, όπως περιποίηση και επιτήρηση των καλλιεργούμενων προϊόντων, περισυλλογή και συσκευασία οπωροκηπευτικών προϊόντων, καθώς και όργωμα ή σκάλισμα ενός χωραφιού και φύτεμα ή κλάδεμα δέντρων.

Στον τομέα της κτηνοτροφίας οι αρμοδιότητες ενός εργάτη ποικίλουν επίσης και συμπεριλαμβάνουν τα εξής: εκτροφή και πότισμα των ζώων, καθαρισμός των χώρων όπου ζουν τα ζώα, φύλαξη του κοπαδιού, άρμεγμα των ζώων, αποκομιδή αυγών, περιποίηση των ζώων από αρρώστιες ή μικροτραυματισμούς κ.ά./p>

Προτεραιότητά μας σαν γραφείο εργοδότησης, είναι να επιλέγουμε με αυστηρά κριτήρια τους υποψήφιους εργάτες, βάσει της συμπεριφοράς και της εργατικότητας τους, έτσι ώστε να βοηθήσουμε και εμείς με την σειρά μας στην δημιουργία μιας καλής, επαγγελματικής και εποικοδομητικής σχέσης μεταξύ των εργαζομένων και των εργοδοτών. Όσον αφορά την επιλογή ενός εργαζομένου, εμείς σας προτείνουμε υποψήφιους τους οποίους εμείς θεωρούμε ότι καλύπτουν τις ανάγκες σας από χώρες όπως το Βιετνάμ, το Νεπάλ, η Ινδία, η Σρι Λάνκα και η Αίγυπτος.